WIN: Brabantia kledingrek t.w.v. € 149,-

Mijn allereerste capsule wardrobe is een feit! Natuurlijk ben ik al vaker deze garderobes tegenkomen, maar ik durfde het nooit aan om er zelf aan mee te doen. Stiekem heb, en draag, ik namelijk best veel verschillende items. Tot ik de #linnchallenge tegenkwam: 20 dagen met 20 kledingstukken. Prima instapmodel, dat me hopelijk inspireert deze levensstijl daarna door te zetten (ik houd van kleine stapjes). Ik moet zeggen, ik had onwijs moeite om items te vinden die allemaal goed met elkaar zouden matchen. Maar toen ik wat effen zwart en wit aan mijn #brabantialinn had toegevoegd, lukte het me beter. En nu vind het heerlijk om mijn kleding zo overzichtelijk op één rek te hebben hangen, in plaats van weggemoffeld in een kast. Om jou een steuntje in de rug te geven jouw capsule garderobe te starten geef ik een #brabantialinn weg. Hoe? Door je alvast te laten oefenen met het reduceren tot 20 items! Laat in een comment van 20 woorden weten waarom jij moet winnen. De meest creatieve comment wint. Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *