Vegan skincare merk: Junglück

Voor 2021 had ik als doel gesteld mijn skincare routine te verduurzamen. Ik had niet verwacht halverwege het jaar mijn doel al behaald te hebben! Zoals met veel sustainable producten is het met skincare ook heel moeilijk om iets te vinden dat 100% goed is. Veel natuurlijke producten komen vaak in plastic verpakkingen. Bij verschillende zero waste crèmes kon ik dan weer niet ontdekken waar ze precies geproduceerd zijn. Maar vegan skincare merk Junglück tikte eigenlijk alle boxjes. Het is 100% vegan, komt in fijne glazen potjes, heeft veel natuurlijke ingrediënten en wordt geproduceerd in Duitsland. En ja, deze producten waren een gift. Maar ik ben inmiddels zo’n fan dat ik andere producten ook heb aangeschaft. Extra leuk detail: ze hebben kleine flesjes van 5ml die je eerst rustig kunt proberen. Zo zit je dus ook niet met een mega verpakking van iets dat je niet fijn vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *