De Sustainable Fashion Gift Card

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het schrappen van een verjaardagsverlanglijstje. In plaats van cadeaus te vragen, vraag ik elk jaar een uitje. Spullen heb ik genoeg, maar herinneren kun je nooit te veel hebben. Bovendien merkte ik dat ik steeds vaker dingen aan het verzinnen was om te vragen, dan dat ik het item daadwerkelijk heel graag wilde. Activiteiten dus. Helaas zat dat er dit covid-jaar even niet in, dus moest ik iets anders verzinnen. En toen ontdekte ik de Sustainable Fashion Gift Card. Een cadeaubon die je bij heel veel fijne duurzame shops kunt inleveren. Ik hoefde niet een week voor mijn verjaardag nog wat wensen uit mijn duim te zuigen en kon rustig (lees: vier maanden) wachten tot ik iets tegenkwam dat ik echt graag wilde. En dat moment was nu eindelijk daar . Ik heb mezelf heerlijk verwend met een prachtige chunky ketting van @youngfrankk via @thecollectionone En met nog een cadeaubon over kon ik ook de bijpassende square ketting erbij kopen. Heel vervelend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *