Duurzaam tassenmerk: Trashious

Laatst trapte ik er weer in: greenwashing. Ik scrolde gedachteloos door mijn feed, maar mijn duim bleef haken op een prachtige tas. Ik probeer met nieuwe items nooit leer te kopen, dus direct klikte ik door naar de materialen. Maar tot mijn grote vreugd stond er dat het een vegan merk was. Toch is vegan niet altijd zo onschuldig als het er uitziet. Want vaak is dit een mooie manier om te zeggen dat iets van plastic is. Voor #plasticfreejuly ging ik op zoek naar ├ęcht duurzaam vegan leer en kwam ik uit bij @trashious.official Hun tassen zijn gemaakt van tash, oftewel groen afval! Wijn, cactus, appel of ananasleer, ze hebben het allemaal En ook fijn, ze komen in heel veel gezellige kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *