The Fair Shopping Day 2021

Een paar maanden geleden belde ik vanuit de trein naar Pisa met Suzanne en Christie. Vrouwen die ik nog nooit in real life had gezien, maar al een tijdje volgde op Instagram. We belden omdat we allemaal geschrokken waren van de beelden van de enorme rijen voor de Primark, toen de winkels na de lockdown weer open mochten. En ook van de schrijnende berichten van kleine duurzame ondernemers die steeds meer moeite hadden hun hoofd boven water te houden. Wij waren er klaar mee! We waren klaar met de excuses van de Primark shoppers dat er bijna geen sustainable shops in Nederland zijn, dat duurzame mode vaak zo basic is en dat ze het te duur vinden. Hoog tijd dus om ook die Primark shopper op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sustainable fashion a la 2021. En zo is The Fair Shopping Day geboren.

Één dag waarbij je bij meer dan 25 uiteenlopende duurzame shops kunt winkelen met 20% korting. Van zwierige jurkjes tot stijlvolle denim, van trendy pakken tot fijne sportsets en van ethische sieraden tot clean beauty producten. Wat jouw stijl of smaak ook is, tijdens The Fair Shopping Day is er een duurzaam alternatief voor iedereen.

Wij zijn achter de schermen nog druk bezig met de laatste voorbereidingen, maar jij kunt natuurlijk alvast je verlanglijstjes klaarzetten voor volgende week. Enne ben je benieuwd welke shops meedoen? Check (en volg) dan het account @the_fair_project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *